Baloghné Osvald Nicolett

Example image

1984 óta foglalkozom a sporttal. Elég sok mindent kipróbáltam, mire megtaláltam az utamat. Néptáncoltam, kosaraztam, tollas labdáztam, verseny szerűen atletizáltam / a BEAC tagjaként /, aerobikoztam. Jelenleg Shaolin Kung fu-t tanulok. 2005-ben kezdtem el foglalkozni az akrobatikus tornával, 2007-ben letettem a bírói vizsgát, 2011-ben a Budapesti Szabadidősport Szövetségnél elvégeztem a sportedzői szakot. Mint az ÉSWS.SE vezető edzője nagyon büszke vagyok tanítványaimra és versenyzőimre, akik az évek során több versenyen és országos bajnokságokon dobogós helyezéseket értek el.

 

 


Herczegh Gabriella

Example image

Gyerekkorom óta foglalkozom az akrobatikus tornával. 1979-ben országos bajnokságot nyertem női hármasban. 2009-től nemzetközi bíróként is tevékenykedem. 2011-ben szereztem meg az akrobatikus torna edzői képesítést. Edzői pályafutásomat Magyarország egyetlen akrobatikus torna mesteredzője, Kuba Tibor mellett kezdtem el. Jelenleg Nagykovácsiban tartok edzéseket.

 

 

 

 


Herczegh Piroska


7 éves koromban vettem részt először akrobatikus torna edzésen, és azonnal beleszerettem, azóta sem tudom elengedni. 10 évet sportoltam versenyszerűen, 2011-től 2015-ig a magyar válogatott keret tagjaként. 2 világbajnokságon és 3 Európa-bajnokságon vettem részt. 2016-tól tartok edzéseket legalább akkora lelkesedéssel, mint amekkorával én edzettem versenysportolóként. Célom, hogy minden gyereknek legalább annyi örömöt hozzon az akrobatikus torna, mint amennyit nekem hozott, és még mindig hoz azóta is.

 

 

Címlap